Kevään tapahtumat siirtyvät

17.3.2020

Suomi ja maailma ovat koronan aiheuttamien muutosten kourissa ja JTS:n toimintakaan ei välty muutosten vaikutuksilta. Kevään jäsentapahtuma ja ekskursio Metsä Fibrelle pe 17.4. on hallituksen päätöksellä siirretty tulevaan. Pahoittelemme muutoksesta aiheutunutta vaivaa ja harmia. Tämä kovasti valmisteltu ja toivottu tapahtuma tullaan järjestämään tilanteen rauhoituttua, joten seuraathan jatkossakin JTS tiedotusta. 

Myöskään perinteistä wappulounasta ei tänä vuonna järjestetä vaan yhteinen wapun juhlistaminen siirtyy. Seuraathan erityisesti seuran facebookkia tähän liittyen, mikäli päätämme järjestää tempauksen jos toisenkin lyhyellä varoitusajalla. Lisätietoa tippuu kesän kynnyksellä myös loppukesään ajoittuvista rapujuhlista, joihin tullaan panostamaan entistäkin enemmän. 

Nyt kun maailma on siirtynyt hetkeksi verkkoon, kannustan kaikkia jäseniä osallistumaan vaikkapa meidän mentorointiohjelmaan, joka jatkaa matkaansa verkon välityksellä. Järjestämme myös muuta yhteistä tekemistä tai keskustelua hyvin pienellä kynnyksellä. Pitäkää toivottua etäisyyttä mutta muistakaa, että hymy näkyy kauemmaksikin ja kuuluu tutkimuksien mukaan myös puhelimessa. 

JTS:n hallituksen puolesta, 

pj-Jonne