Ajankohtaista‎ > ‎

Syksy käynnistyy rapujuhlilla ja Metsän ekskursiolla!

lähettänyt Jyväskylän teknillinen seura 6.8.2020 klo 7.31   [ 6.8.2020 klo 7.32 päivitetty ]

Rapujuhlat Pe 21.8.2020 @ Jyväskylä 17-

Koska olemme joutuneet perumaan seuran perinteisiä tapahtumia keväältä, tehdään näistä kaikkien aikojen Rapujuhlat - turvallisesti tottakai!

Juhlat ovat 21.8.2020 ja ohjelmarunko on seuraava:

Klo 17 laivakuljetus Kavaljeerilla Jyväskylän satamasta (kyytiin mahtuu max 35 henkeä, joten tarvittaessa myös lisäksi tilataksi) Villa Jääskelään. Kavaljeeri rantautuu Jääskelän rantasaunalle, josta siirrytään kävellen juhlapaikalle (noin 20 minuutin kävely).

18.30 Alkumaljat Villa Jääskelän talligalleriassa

Jääskelän rapumenu 2020

5kpl rapuja, tilliä, paahtoleipää ja voita
***
Kanttarellikeittoa ja hiillostettua jukolan cheddaria ***

Paahdettua sorsaa, tryffelillä maustettua lintukastiketta ja rapeaa lehtikaalia.
Lisäksi kermaan haudutettua perunaa.
***

Vaniljavaahtoa, mehustettuja kotimaisia marjoja ja mantelikrokanttia

Menuun kuuluu juomaksi, lähdevesi, viinit tai olut, tervetulomaljana kuohuviini sekä rapujen kylkeen snapsit.

Seura osallistuu taas kustannuksiin totuttuun tapaan, ja menun hinnaksi jää 50/ osallistuja. Tänä vuonna seura kustantaa myös kuljetukset Jyväskylästä Villa Jääskelään ja takaisin Jyväskylän keskustaan tilatakseilla tilaisuuden jälkeen.

Kutsu on avec. Osallistujia on ilmoittautunut jo runsaasti mutta vielä mukaan mahtuu - ilmoitathan osallistumisestasi viimeistään torstaina 13.8. Ilmoittautumisohjeet jäsenkirjeessä. Liitä mukaan mahdolliset ruoka-ainerajoitukset, sekä jos sinulle sopii paremmin taksikuljetus suoraan juhlapaikalle (lähtö Jyväskylän keskustasta).

Osallistumismaksu maksetaan seuran tilille - lähetän osallistujille ohjeet vielä ennen tilaisuutta.

Tervetuloa kaikki nauttimaan ravuista, illallisesta ja hyvästä seurasta!


Ekskursio Biotuotetehtaalle pe 25.9.2020 @ Äänekoski klo 12-17

Kauan odotettu JTS:n ja TEK:n järjestämä ekskursio Äänekosken Metsä Fibren Biotuotetehtaalle on toteutumassa syyskuussa. Tule mukaan tutustumaan Metsä Fibren ProNemus vierailukeskukseen ja ohjatulla bussikiertoajelulla itse tehdasalueeseen, jolloin pääsemme näkemään lähemmin koko tehtaan. Tätä et saa muualta!

Lähdemme matkaan Jyväskylästä seuran järjestämällä yhteiskuljetuksella keskustasta ja Palokan ABC:n pihalta 25.9.2020 kello 12 tuntumassa. Tarkemmat ohjeet ja aikataulut ilmoittautuneille myöhemmin ekskursiomestariltamme. Ilmoitathan ilmoittautumislomakkeen lisätietoihin, jos mielessäsi on erityisesti jokin aihepiiri josta haluaisit kuulla kursiolla niin toiveesi saattaa toteutua.

Vierailuaikaa Äänekoskella on klo 13-16. Palaamme ekskursion päätteeksi takaisin Jyväskylään viimeistään klo 17 aikaan. Paluumatkalla on mahdollisuus päästä jälleen aitoon teekkaribussitunnelmaan, mitä ikinä se meinaakaan - tule ja selvitä! Vierailun jälkeen sinulla on mahdollisuus siirtyä samalla bussilla kaupunkiin omatoimiselle jatkoille, jos niin haluat. Jos osaat jo kertoa jatkoille lähdöstä niin ilmoitathan halukkuuden ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautumiset pe 4.9. mennessä, ohjeet jäsenkirjeessä. Paikkoja kursiolle on 20 hengelle, johtuen koronarajoituksista, joten nopeimmat saa paikan.

Tervetuloa mukaan!


Psst. Seuran tapahtumat näet kätevästi facebookista, käy siis tykkäämässä ja ota sivut seurantaan!

https://www.facebook.com/Jyvaskylanteknillinen/

Comments