Ajankohtaista‎ > ‎

Parempi johtaa hyvin (Toimivat markkinat -seminaarisarja)

lähettänyt Jyväskylän teknillinen seura 4.9.2012 klo 11.20

Innostavia, hyvinvoivia ja tuottavia  työpaikkoja tekemässä – tule mukaan!                  

Ke 12.9. klo 12.30-17.00, Jyväskylän Paviljonki                     

                                                                                                                

Kuinka juuri sinun työyhteisösi voisi vielä paremmin ja olisi vielä tuottavampi?  Tule mukaan isoon Parempi johtaa hyvin -kohtaamiseen löytämään ratkaisuja oman yhteisösi haasteeseen ja oppimaan johtamisen tarinoista. Toimivat markkinat Keski-Suomessa -seminaarisarja jatkuu nyt Parempi johtaa hyvin -teemalla. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille työelämän kehittämisestä kiinnostuneille.

 

Ohjelma

12.30 Kahvit

13.00 Yhteinen aloitus

14.00 Kolme rinnakkaista työpajaa

16.30 Yhteenveto

17.00 Tilaisuus päättyy

 

Työskentelyssä mukana asiantuntijat

Toni Eskola, Great Place to Work

Jan Schugk, Elinkeinoelämän keskusliitto

Arto Teronen, Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto

Johtamisen kehittäjiä eri aloilta


Käytännön opit ja oivallukset syntyvät tarinoista kolmessa rinnakkaisessa työpajassa joissa on tarkastelun kohteena aidot yritykset ja työyhteisöt:

                                                                                   

·         Bisnes on taidetta. Entä kun tekijöinä ovat ammattimaiset taiteilijat? Jyväskylän kaupunginteatteri on päättänyt kysyä itseltään: ”Mitä voisimme saavuttaa, jos ottaisimme asiakkaan toimintamme
keskiöön?”

·         Palvelukodissa pidetään huolta vanhuksista. Miten hyvinvointia tuotetaan ja ketkä sen tekevät? Vehniän Koivukodit pohtii, kuinka hyvinvointialalla voidaan.

·         CP Kelco pitää hyvinvointia taloudellisen kasvun edellytyksenä. Millaisiin uudistuksiin amerikkalaisen perheyhtiön omistama prosessiteollisuustalo on ryhtynyt? Mitä vielä tarvitaan, jotta perinteikäs äänekoskelainen työnantaja kasvaa omistajan määrittelemiin hyvän työnantajan mittoihin?

 

Ilmoittautuminen Keski-Suomen kauppakamarin ja Yrittäjien kotisivuilta:

www.centralfinlandchamber.fi tai www.yrittajat.fi/keskisuomi

https://www.lyyti.fi/ilmoittaudu/Tuottava_tyopaikka_3734

tai p. 010 425 9200, tiedustelut: raija.hakkarainen@yrittajat.fi

 

Keskisuomalaiset elinkeinoelämän järjestöt jatkavat seminaarisarjaa teemalla Keski-Suomen toimivia markkinoita tukemassa – yhteistä työtä, yrittäjyyttä ja kilpailukykyä edistämässä.  Tavoitteena on edistää alueellisesti toimivia markkinoita; työelämä, palvelut, tavarat, rahatalous, terve kilpailu sekä koko alueen kilpailukyky. Järjestöt haluavat avata tilaa laajapohjaiselle yhteistyölle ja uudelle keskustelulle. Tavoitteena on toteuttaa seminaarien muodossa yhteistä konkreettista toimintaa ja edistää yhteisiksi havaituissa tavoitteissa käytännön toimenpiteitä. Globalisoituneet ja kilpaillut markkinat vaativat alueellisia ja paikallisia uusia rakenteita, toimintamalleja ja asenteita sekä tehokkaampaa viranomaisyhteistyötä kilpailukykyä heikentävien ilmiöiden torjumiseen.

 

Comments