Ajankohtaista‎ > ‎

JTS Wappubrunssi 1.5

lähettänyt Jyväskylän teknillinen seura 24.4.2014 klo 23.52   [ 24.4.2014 klo 23.55 päivitetty ]
Jyväskylän teknillinen seura järjestää perinteisen vappubrunssin ravintola Figarossa vapunpäivänä 1.5. Meille on varattu punainen sali klo 11:30-13:45 ruokailua ja reipasta laulamista varten. :) Seinän takana Figaron bistron puolella on heti tämän jälkeen Dixie Harlem soittamassa jazzia ja samppanjabaarissa useita erikoistarjouksia. Kaiken kaikkiaan loistava tapa aloittaa vapun juhlinta huippuseurassa! 

Figaron uunituoreen menun tähti on hummeri, joka on yhtenä vaihtoehtona myös JTS:lle tarjottavassa wappumenussa. Seuran osallistuessa kustannuksiin tätäkin herkkua on nyt tarjolla kohtuuhintaan. Kolmen ruokalajin menun hinta seuran jäsenille ja aveceille on 39 € ja hummeripääruoalla 59 €. Ruokajuomat kukin maksaa itse, tosin mikäli seuran kirstunvartija on perinteiseen tapaan hövelillä tuulella, seura saattaa tarjota myös laseihin täytettä. :) Kossusnapsit ja kuohuviini ovat joka tapauksessa seuralaisille tarjolla alennettuun hintaan. Myös lapset ovat brunssille tervetulleita ja heille on paikan päällä tarjolla Figaron lasten ruokalista.

Pyydän kaikkia wappubrunssille osallistuvia ilmoittautumaan minulle maanantaiaamupäivään 28.4. mennessä joko sähköpostitse pekka.pohjonen@jts.fi tai soittamalla 050 376 3699. Jos syöt pääruoaksi hummeria, Figaro toivoi tästä ilmoituksen jo 25.4. mennessä. Minulta saa tarvittaessa lisätietoja tapahtumasta. Tarvitsen teiltä ilmoittautumisen yhteydessä seuraavat tiedot:

-osallistujan ja mahdollisen avecin nimet ja lasten lukumäärä
-valitsemanne alku-, pää- ja jälkiruoka liitteen listalta tai vaihtoehtoisesti ao. hummeripääruoka
-tiedot mahdollisista erikoisruokavalioista

Tässä mallisuoritus, 28.4. mennessä osoitteeseen pekka.pohjonen@jts.fi:

-brunssille osallistuja Pekka Pohjonen, avec L.A., ei lapsia
-1. menu: härkäcarpaccio; merikrottia; valkosuklaaganache
-2. menu: valkopapukeittoa; parsaa; valkosuklaaganache
-ei erikoisruokavalioita

Brunssi maksetaan paikan päällä. Maksuvälineen lisäksi paikalle ei tarvitse ottaa muuta kuin rutkasti wappumieltä ja mahdollisia laulutoiveita lukkareille. Laulukirjojakin kannattaa ottaa mukaan, vaikka seurakin hoitaa kyllä satsin kirjoja brunssille.

Liitteenä on tarjousmenut, joille seuran subvention jälkeen jää hintaa siis 39 €. Valittavana on kaksi alkuruokaa, kolme pääruokaa ja kaksi jälkiruokaa. Bonusvaihtoehtona pääruoaksi on myös hummeripääruoka, jonka kanssa menun hinnaksi tulee 59 €. Pelkkä hummeripääruoka ilman muita menun komponentteja on seuran jäsenille 35 €.

Hummeria à la Figaro - Juustolla ja kampasimpukoilla gratinoitu 450g+ hummeri, pernod-hollandaisekastiketta, aiolia ja valkosipuliperunaa

Keväisin terveisin
JTS:n hallitus
Ċ
Jyväskylän teknillinen seura,
25.4.2014 klo 0.01
Comments