Ajankohtaista‎ > ‎

JTS:n Wappulounas Figarossa ja ekskursio Vuorensaku Guitarsille

lähettänyt Jyväskylän teknillinen seura 14.4.2019 klo 1.13

Hyvä JTS:n jäsen,

Tervetuloa mukaan kevään ekskursiolle Vuorensakun kitarapajalle ke 24.4 ja Wappubrunssille ke 1.5.!


Ekskursio ke 24.4. klo 16 @ Vuoren Saku Guitars

Tämän kevään kursio suuntautuu yhteen suomalaisen soitinrakennuksen kuumimmista kohteista - Vuorensaku Guitarsille (Nisulankatu 78). Uniikkiin muotoiluun, uusiin materiaaleihin ja nykyaikaiseen palvelukonseptiin tehdyt panostukset ovat vieneet Sakun taidonnäytteet muun muassa ZZ Topin Billy Gibbonsin ja monen kotimaisen kärkiartistin käsiin. Paikkoja tälle kursiolle on rajatusti ja ne menevät äkkiä, kannattaa siis ilmoittautua pian petteri.immonen@jts.fi.


Wappulounas ke 1.5. @ Figaro

JTS:n perinteinen Wappulounas nautitaan 1.5. klo 12 alkaen ravintola Figarossa (Asemakatu 4). Luvassa on herkullinen kolmen ruokalajin ateria, kuplajuomaa, teekkarilauluja ja loistavaa seuraa. Ennen lounasta nostamme maljan vapun kunniaksi Harjun portailla klo 11!

Menu sisältää vaihtoehtoisen alkuruoan (Korvasienikeitto / Lohiceviche) vaihtoehtoisen pääruoan (Paahdettua kuhaa / Grillattu häränfileepihvi) sekä herkullisen keväisen jälkiruoan (Lakritsipannacotta). Tarkemmat kuvaukset vaihtoehdoista löydät jäsenistölle laitetusta liitteestä.

Menun hinnaksi jää itse maksettavaksi 34€ ja tilaisuus on tuttuun tapaan avec. Lapsille on mahdollisuus saada esimerkiksi burgerateria, jonka seura kustantaa kokonaan, tai aikuisten menu ”puolikkaana”, omavastuulla 14€.

Pyydän ilmoittautumiset osoitteeseen tuuli.silomaa@gmail.com sunnuntaihin 21.4. mennessä. Ilmoitathan alku- ja pääruokavaihtoehdot sekä mahdolliset allergiat samalla. Jos olet jo ilmoittautunut, voit lähettää ruokavalinnat sähköpostitse 21.4. mennessä. Ilmoitathan myös mikäli osallistut vain lounaalle niin osaamme varata oikean määrän laseja ja kuplivaa Harjulle mukaan!

Kevätterveisin

JTS:n hallitus

Comments