Ajankohtaista‎ > ‎

JTS:n pikkujoulut 13.11.2015

lähettänyt Jyväskylän teknillinen seura 16.1.2016 klo 5.44

Jyväskylän teknillisen seuran pikkujoulut järjestetään perinteiseen tapaan Huoneteatterilla perjantaina 13.11.2015​. Katsomme näytelmän nimeltä Kolme apinaa, joka alkaa klo 19:00. Näytelmän tarkempi kuvaus on luettavissa alla ja www.huoneteatteri.fi. Paikkoja on jäljellä vielä 15 kpl.Tapahtuma on jäsenille ja aveceille maksuton ja pakettiin kuuluu myös väliaikakahvit ja leivokset. Näytelmän jälkeen kaikki innokkaat ovat tervetulleita porukalla Gastropub Jaloon, jossa ohjelmassa on vapaata seurustelua ja ruokaa sekä juomaa omalla kustannuksella. 


 

Ilmoittaudu 4.11. mennessä sähköpostilla osoitteeseen jkltekninenseura@gmail.com. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, yhteystietosi (sähköposti ja puh.), osallistujamäärä (1 tai 2) ja mahdolliset erikoisruokavaliot väliaikatarjoiluun liittyen. Leivokset ovat laktoosittomia. Jos luulet, että teatterijatkot Jalossa voisivat myös kiinnostaa, mainitse siitäkin.


Kolme apinaa kertoo kolmesta kaveruksesta; sokeasta Alexista, kuurosta Danista ja mykästä Benistä, joiden harrastuksiin kuuluu lähinnä maksullisissa naisissa käyminen. Mutta kun ostettu rakkaus ei ota toimiakseen tunnetasolla, punoo Alex yksinkertaisen juonen, jolla saada miehille aitoa naisseuraa - ei muuta kuin vain uskotella naisille, että miehet eivät ole vammaisia.


Alex pystyttää nettiin deittisaitin, jonka kautta hän järjestää treffit kolmen naisen kanssa. Kolme miestä, kolmet treffit ja lopuksi valinta. Avuksi vammaisuuden peittämiseen otetaan mukaan niin korvanapit kuin videokamerat ja samplerit.

 

Miesten rakennellessa haavekuviaan, aikovat myös naiset tehdä omat valintansa. Miehetkin joutuvat huomaamaan, että eivät naisetkaan ole ihan sitä miltä he aluksi vaikuttavat.

Comments