Ajankohtaista‎ > ‎

JTS:n jäsentiedote kevät 2019

lähettänyt Jyväskylän teknillinen seura 25.2.2019 klo 23.27   [ 25.2.2019 klo 23.31 päivitetty ]

JTS:n kevään 2019 tapahtumat

  • Jäsentapahtuma: Datasta liiketoimintaa pe 29.3. klo 18:30 @ Wanha Freda
  • Ekskursio kevät 2019
  • Wappubrunssi ke 1.5. @ Figaro (Uutuutena maljan nosto Harjulla ennen brunssia!)
Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet löytyvät jäsenistölle sähköpostitse lähetetystä jäsenkirjeestä. Ota yhteyttä, jos jäsenkirje on jäänyt saamatta tai haluat kuulla lisää!

Puheenjohtajan tervehdys

Vuosi 2019 on jo hyvässä vauhdissa ja niin myös JTS:n vuoden tapahtumien valmistelut. Viime vuosi toi mukanaan muun muassa uusien mentorointiryhmien starttauksen, monta uutta seuran jäsentä ja mielenkiintoisia kohtaamisia. Itselleni myös monta oppimisen hetkeä seuran johdossa. Kiitos myös arvokkaasta palautteesta tapahtumien tiimoilta koko hallituksen puolesta!

Tämän vuoden tavoitteena on nostaa seuran profiilia helpommin lähestyttäväksi uusille ja nykyisille jäsenille. Pyrkimyksenä on myös nostaa osallistujien määrää tapahtumissa panostamalla sisältöön ja näkyvyyteen enemmän. Uusien jäsenten hankintaan on päätetty myös kiinnittää huomiota, sillä yhä useampi kohdeyleisöömme kuuluva ei välttämättä kuulu TEK:iin, joka on pitkään ollut merkittävin kanavamme jäsenhankinnassa ja tiedotuksessa. Näen, että JTS on nyt ja tulevaisuudessakin erinomainen väylä verkostoitua, käydä keskustelua ja avata ovia esimerkiksi ainutlaatuisiin ekskursiokohteisiin.

Myös vuodelle 2021 ajoittuvien JTS:n 120-vuotisjuhlien valmistelut on käynnistetty alkuvuoden mittaan. Mikäli kunnioitettavan virstanpylvään juhlan ideointi kiinnostaa, otathan yhteyttä allekirjoittaneeseen. Myös hallitustyöstentelystä kiinnostuneet ovat tervetulleita tutustumaan hallitukseen ja seuran toimintaan vaikkapa seuraavassa hallituksen kokouksessa.

Keväisin terveisin,
Jonne Hirvonen
JTS:n puheenjohtaja

Comments