Ajankohtaista‎ > ‎

Jäsenkirje: Syksyn tapahtumat, seuran kuulumiset ja vuosikokous

lähettänyt Jyväskylän teknillinen seura 1.10.2019 klo 12.00

Arvoisa JTS:n jäsen,

Jälleen yksi toimikausi lähestyy loppuaan ja tapahtumia on kirjautunut lokiin enemmän kuin palstatila antaa myöten. Muutamia näistä haluan kuitenkin nostaa: kolme uutta mentorointiryhmää, uusia seuran jäseniä ja monia jo perinteeksi muodostuneita tapahtumia. Myös uuden ja vanhan sekoitusta: muun muassa kuohuvaa ja teekkarilauluja suositun wappulounaan aperitiivina. Kokemani perusteella tupsulakit tulevat näkymään Harjulla myös jatkossa! Toivottavasti tapahtumien lämmin tunnelma on välittynyt myös ulospäin. Seuran toimintaa ja tapahtumien tunnelmaa onkin helppo seurata vaikkapa Facebookissa tai L inkedInissä .

Jyväskylän teknillinen seura täyttää huimat 120 vuotta maaliskuussa 2021 ja vuosijuhlien valmistelut on nyt aloitettu. Keräämme mieluusti jäsenistön toiveet tärkeään tapahtumaamme esimerkiksi mielenkiintoisten puhujien tai muun ohjelman tiimoilta. Kannustankin rohkeasti mukaan ideoimaan! Vuosijuhlat ovat mahdollisine tempauksineen oiva paikka myös yhteistyölle - jos siis yrityksesi tai työnantajasi voisi olla kiinnostunut osallistumaan hienoon hetkeemme, otathan rohkeasti yhteyttä allekirjoittaneeseen.

Kuten olette ehkä huomanneet, on hallitus ottanut muun tekemisen ohella tavoitteeksi seuran määrätietoisen kehittämisen, jäsenistön tarpeita ja toiveita vastaavaksi - teidän palautteenne ja hyväksi havaittujen toimintamallien pohjalta. Myös yhteistyön rakentaminen esimerkiksi muiden alueseurojen kanssa on otettu uudeksi kehityksen kiintopisteeksi, tuleva näyttää siis varsin lupaavalta monella tapaa. Kiitos palautteesta, aktiivisuudesta ja peukutuksista!

Kehitysterveisin,

Jonne Hirvonen

JTS:n puheenjohtaja


Vuosikokous ja ekskursio: FirstBeat Technologies ti 15.10.

Syksyn toivottu ja odotettu ekskursiokohde on terveysteknologian keihäänkärki Jyväskylästä: FirstBeat Technologies. Monitieteisen tutkimuksen huippuosaamisesta jalostunut Firstbeat auttaa jo miljoonia hyvinvointiteknologiallaan - huippu-urheilusta työhyvinvointiin.

Kursio järjestetään tiistaina 15.10. klo 17 alkaen ravintola Mirkassa (Tapionkatu 4, Jyväskylä). Ilmoittautumiset ruoka-aineallergioineen pe 11.10. mennessä, ilmoittautumisohjeet sähköpostiin lähetetyssä jäsenkirjeessä. FirstBeatin tarinan, kysymysten ja kahvien jälkeen jatketaan seuran vuosikokouksen parissa. Vuosikokouksen asialista löytyy tästä jäsenkirjeestä. Tervetuloa!

Ekskursiomestarinne

Petteri


Pikkujoulut pe 22.11. @ Huoneteatteri: 39 askelta

Perinteisesti teatterin merkeissä järjestetyt JTS:n pikkujoulut vievät meidät vuonna 2019 jälleen naurun pariin perjantaina 22.11. klo 19 alkaen. Silloin Huoneteatterin lavan valtaa Patrick Barlown kirjaan ja Alfred Hitchcockin elokuvaan pohjautuva dekkarikas komedia 39 askelta .

Tapahtuma on jäsenille seuralaisineen maksuton ja tuttuun tapaan paikat menevät äkkiä. Väliajalla seura tarjoaa kahvit kahvileipineen. Ilmoittaudu su 20.10. mennessä, ilmoittautumisohjeet jäsenpostissa. Seura on alustavasti varannut Huoneteatterin lämpiön käyttöömme esityksen jälkeen, jätä siis kiire ja jää paikalle tutustumaan vielä tuntemattomiin seuran jäseniin tai vaikkapa keskustelemaan illan esityksestä!

Klubimestarinne

Mari & Tuuli


Jäsenistön pyynnöstä! Ekskursio Äänekosken Biotuotetehtaalle

Moni jäsen on toivonut kursiota Äänekosken Biotuotetehtaalle ja ekskumestarimme on tehnyt ansiokasta selvitystyötä. Vierailu saadaan järjestymään arkisin klo 9-16 välillä hyvissä ajoin sovittuna ajankohtana. Kursioon sisältyy käynti Pro Nemus-vierailukeskuksella, mutta myös kierros tehdasalueella on mahdollinen mikäli osanottajia on riittävästi. Haastavasta ajankohdasta johtuen pyydämmekin kiinnostuneita ilmoittamaan halukkuutensa kursioon jäsenkirjeeseen laitetun kyselyn kautta!


Jyväskylän teknillinen seura ry:n vuosikokouksen 2019 asialista

 1. Kokouksen avaus

 2. Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta

 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

 4. Kokouksen työjärjestys

 5. Pöytäkirjantarkastajien valinta

 6. Vahvistetaan seuraavan kauden talousarvio

 7. Määrätään seuraavan tilikauden aikana perittävät liittymis- ja jäsenmaksut sekä

  kannatusmaksujen suuruus

 8. Määrätään sihteerin, taloudenhoitajan ja toiminnantarkastajien palkkiot

 9. Päätetään jäsenyyttä hakeneiden valitsemisesta seuran jäseneksi

 10. Valitaan hallituksen jäsenet seuraavaksi vuodeksi

 11. Valitaan taloudenhoitaja ja seuran tilinkäyttöoikeuden haltijat

 12. Valitaan seuraavan tilikauden tilejä ja hallintoa tarkastamaan vähintään yksi toiminnan

  tarkastaja sekä varamies

 13. Esitetään hallituksen laatima kertomus edelliseltä toimintakaudelta

  Esitetään tilinpäätös sekä toiminnantarkastajan lausunto edelliseltä tilikaudelta

 14. Vahvistetaan tuloslaskelma ja tase sekä päätetään hallituksen jäsenten vastuuvapaudesta

 15. Muut esille tulevat asiat

 16. Kokouksen päättäminen 

Comments