Ajankohtaista

Ekskursio Landis+Gyr Oy:lle ja vuosikokous ti 2.10. klo 16:30

lähettänyt Jyväskylän teknillinen seura 24.9.2018 klo 1.46

JTS järjestää vierailun Landis+Gyr Oy:llä tiistaina 2.10. klo 16:30. Seuran sääntömääräinen vuosikokous pidetään heti vierailun jälkeen samoissa tiloissa.


Landis+Gyr on erittäin mielenkiintoisilla markkinoilla toimiva, eteenpäin suuntaava ja kasvava yritys, joka on rekrytoinut viimeisen noin 18 kk aikana 80 uutta asiantuntijaa tuote- ja järjestelmäkehitykseen. Lisäksi viime aikojen uutisena olemme kuulleet, että yritys aikoo muuttaa Kankaan Smart City – alueelle. Tule kuulemaan lisää!


Kokoontuminen yrityksen ala-aulassa klo 16:25 osoitteessa Salvesenintie 6, Jyväskylä. Ilmoittautuminen su 30.9. mennessä sähköpostilla jkltekninenseura@gmail.com 

Rapujuhlat pe 17.8. klo 18

lähettänyt Jyväskylän teknillinen seura 3.8.2018 klo 5.04

Jyväskylän teknillisen seuran perinteiset rapujuhlat järjestetään tänä vuonna maalaisidyllissä Villa Jääskelän Talligalleriassa (Jääskeläntie 214, Vaajakoski) perjantaina 17.8. klo 18-22. Ilta aloitetaan tervetuliaismaljalla ja rapujen parissa, jonka jälkeen nautitaan pääruoka runsaasta buffetpöydästä ja päätetään illlallinen herkullisella jälkiruoalla kahveineen. Luvassa kesän lopettajaiset hyvässä seurassa! Kutsu on avec.

Illan menu on seuraava: 

Alkumalja:

kuohuviini

********

5kpl rapuja

paahtoleipä + voi

********

Rapusalaattia

Metsäsienisalaattia

Tuoreyrtti-vihersalaattia

Härän paahtopaistia punaviinikastikkeessa

Lämminsavulohta

Kylmäsavulohi-haukimurekepihviä ja talon tartar kastiketta

Valkosipulichiliporkkanoita

Yrttiperunoita

*********

Vadelmainen valkosuklaajuustokakku
Kahvi ja haudutettu vihreä tee

Juomaksi on varattu seuran puolesta alkumalja, 4 kaatoa viiniä tai olutta sekä kolme snapsia. Paikan päältä on myös mahdollisuus ostaa baarista juotavaa.

JTS osallistuu kustannuksiin 30 eurolla per henkilö. Omavastuuosuus on maksimissaan 50€ per henkilö.

Paikkoja on rajattu määrä, joten ilmoittaudu mukaan pikaisesti sähköpostitse osoitteeseen mari.z.saikkonen@gmail.com. Ilmoittautumiset viimeistään 10.8.

Villa Jääskelä (https://villajaaskela.fi/) sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella 14 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä jos olet kiinnostunut yhteistaksista Jyväskylän keskustasta Villa Jääskelään, niin järjestän etukäteen tarvittaessa muutaman tilataksin.

Terveisin
Jyväskylän teknillisen seuran hallituksen puolesta

klubimestari Mari Saikkonen

Jäsenillan tunnelmia ja mentorointia

lähettänyt Jyväskylän teknillinen seura 16.4.2018 klo 4.07

Perjantain jäsenillassa osallistujat heittäytyivät erinomaisesti mukaan. Kiitos mukana olleille!
Teemana sivuttiin muun muassa johtajuutta, tiimihengen löytämistä ja hyvän pomon ominaisuuksia, mutta myös alaistaitoja ja verkostoitumista.

Ajatuksia voi käydä kertaamassa ja illan antiin tutustumassa linkin takaa:

Mentoroinnista kiinnostuneet voivat ottaa myös seuran johtoon yhteyttä: jonne.hirvonen@jts.fi

Wappulounas Figarossa 1.5.2018

lähettänyt Jyväskylän teknillinen seura 12.4.2018 klo 0.47

Jyväskylän Teknillisen seuran perinteinen Wappulounas nautitaan ravintola Figarossa 1.5.2018 klo 11.30 alkaen.


Ilmoittaitumisia on tullut mukavasti, mutta vielä löytyy tilaa liittyä tekniikan rakastajien seuraan juhlistamaan kevättä hyvän ruoan, juoman sekä teekkarilaulujen parissa. Tähän tapahtumaan on koko perhe tervetullut!


Ohessa menu vaihtoehtoineen. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä valintanne sekä mahdolliset ruokarajoitukset.


Wappulounas 1.5.2018


ALKURUOAKSI

Parsakeittoa ja kevätsipuliöljyä

tai

Kuhacevicheä, piparjuurimajoneesia ja avokadoa


PÄÄRUOAKSI

Paistettua nieriää, krossattua varhaisperunaa ja ruohosipulikastiketta

tai

Figaron härkä


JÄLKIRUOAKSI

Hasselpähkinäkakkua, mascarponea ja mansikkaa


Lapsille tarjolla on Figaron burgeri, tai menu on mahdollista saada myös "puolikkaana"


Omavastuuosuus menusta on 32€ / osallistuja, lapset syövät burgerin ilmaiseksi tai puolikkaan menun 16€ omavastuuhinnalla.


Ilmoitathan osallistumisesta sekä valinnoistasi suoraan minulle. mari.z.saikkonen@gmail.com pikaisesti, viimeistään kuitenkin 24.4. mennessä. Jos olet jo ilmoittautunut, ilmoita menuvalintasi sekä mahdolliset allergiat minulle.


Vappuna tavataan,


Ystävällisin terveisin

Mari

JTS:n klubimestari

JTS:n ja TEK:n jäsenilta pe 13.4 klo 18

lähettänyt Jyväskylän teknillinen seura 26.3.2018 klo 0.02

Tervetuloa JTS:n ja TEK:in jäsenistöille tarkoitettuun jäsentapaamiseen perjantaina 13.4. klo 18 alkaen Tiimiakatemialle osoitteeseen Piippukatu 3, Jyväskylä. Illan pääagendalla on vuosi sitten käynnistetyn mentorointiohjelman tilannekatsaus ja verkostoituminen jäsenistön kiinnostusta herättäneiden aiheiden parissa. Mentoroinnin alustuksen sekä seurojen puheenvuorojen jälkeen pureudutaan fasilitaattorin avustuksella muun muassa JTS:n ja TEK:in rooliin, johtajuuteen, uraan ja unelmiin. Loistava tilaisuus verkostoitumiseen monialaisen jäsenistömme kesken hyvän ruuan ja juoman ääressä, vanhan vaneritehtaan miljöössä! Tuo myös työkaverisi tutustumaan JTS:n ja TEK:n paikallistoimintaan.

Tapahtuman tarjoilun meille tarjoaa Ravintola HOX! mielenkiintoisella kattauksellaan. Kerrothan siis ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset erityisruokavaliot. Fasilitoinnista tapahtumassa vastaa JTS:n toiminnastakin tuttu Heikki Toivanen, joka johdattaa meidät tutustumaan uudenlaiseen johtamistapaan yhtenä tapaamisen aiheena: Linkki kirjaan.

Ilmoittautumiset tapahtumaan to 5.4.2018 mennessä sähköpostitse jonne.hirvonen@jts.fi. Myös uudet mentoroinnista kiinnostuneet voivat ottaa jo etukäteen yhteyttä. Tervetuloa!

Keväisin terveisin JTS:n ja TEK:in puolesta,
Jonne Hirvonen
JTS:n puheenjohtaja

Excursio Tommi Mäkinen Racing Oy:lle

lähettänyt Jyväskylän teknillinen seura 6.3.2018 klo 5.06

JTS:n kevään excursio 2018 Tommi Mäkinen Racing Oy:lle!

Olemme saaneet sovittua tälle keväälle vierailun Tommi Mäkinen Racing Oy:lle to 15.3.2018 klo 16.30 alkaen. Ilmoittaudu siis heti mukaan taatusti ainutlaatuiseen vierailuun rallin maailmaan!

Ilmoittautumiset osoitteeseen petteri.immonen@jts.fi 11.3.2018 mennessä. Huomioithan nopean ilmoittautumisaikataulun!

Esitietoja excursion aikataulusta:

Klo 16.15 -> Kokoontuminen osoitteeseen Tervamaantie 9, Puuppola
Klo 16.30 -> Excursio tallille


Katso myös LinkedIn-postaus kursiosta, ja ota sivut seurantaan jotta sponttaanimmatkin tapahtumat tavoittavat sinut myös jatkossa!

Seuran Facebook- ja LinkedIn-sivut on julkaistu

lähettänyt Jyväskylän teknillinen seura 14.12.2017 klo 3.37   [ 14.12.2017 klo 3.39 päivitetty ]

Tulevista tapahtumista muista seuran tärkeistä asioista tullaan tiedottamaan jatkossa myös sosiaalisen median kanavissa:


Ota siis sivut seurantaan ja kerro eteenpäin.

TEK:n urailta 29.3.2017 klo 17: Viisas päätöksenteko: Analyyttinen ja intuitiivinen ajattelu

lähettänyt Jyväskylän teknillinen seura 15.1.2017 klo 2.11

Scandic Hotel Jyväskylä, Vapaudenkatu 73

Uraillan teemana on nopea ja hidas ajattelu eli automaattisen ja analyyttisen mielen vuorovaikutus sekä miten se näkyy toiminnassamme ja päätöksenteossa. Illan aikana käsitellään viisasta päätöksentekoa, ryhmäpäätöksentekoa ja niiden taustalla olevia ajatteluvinoumia. Näiden huomioimiseen arjessa ja työssä tarjotaan myös konkreettisia työkaluja.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
https://www.tek.fi/fi/tyoelama/tapahtumat/urailtaviisas-paatoksenteko-analyyttinen-ja-intuitiivinen-ajattelu


Yritysvierailu Naava oy 9.3.2017 klo 16:30

lähettänyt Jyväskylän teknillinen seura 15.1.2017 klo 2.09

Maailmanlaajuisesti ajateltuna terveellinen sisäilma on harvojen etuoikeus. Naavan tehtävänä on taistella terveempien toimitilojen puolesta. Naava oy (aiemmin Naturvention) on vuonna 2011 perustettu ja yli 50 henkilöä työllistävä suomalainen terveysteknologiayritys, jonka missiona on tehdä terveellisestä sisäilmasta ihmisoikeus. Visiona on, että vuonna 2025 miljardi ihmistä hengittää pohjoismaisen puhdasta metsäilmaa. Yritys toimii tällä hetkellä Suomessa, Ruotsissa ja USA:ssa. Naava Oy on vuosien monitieteisen kehitystyön aikana luonut kansainvälisesti patentoidun ​Naava OS -teknologian. Teknologia pohjautuu NASA:n tutkimuksessa löytyneeseen aktiiviseen mikrobeja ilmanpuhdistuksessa hyödyntävään tekniikkaan.

Ilmoittautuminen viim. su 5.3.2017 mennessä jkltekninenseura@gmail.com (otsikolla yritysvierailu).

Rapujuhlat 26.8.2016 klo 18:00

lähettänyt Jyväskylän teknillinen seura 28.7.2016 klo 3.55

JTS : n perinteiset rapujuhlat järjestetään viime vuoden tapaan Korpelan talolla Kuokkalassa pimenevässä syysillassa, jos vain rapujen ja/tai hyvien juhlien ystäviä saadaan liikkeelle riittävästi. Juhlien ajankohta on 26.8.2016 klo 18:00 alkaen ja ajatuksena on aikaisempien vuosien tapaan puuhastella rapujen kanssa noin viiden yksilön verran ja nauttia rapujen lisäksi vielä maittava pääruoka. Omavastuu on 55euroa/henkilö. Illan menu on seuraava:

Alkumaljat

********

5kpl rapuja

tillismetanaa

sitruunamajoneesia

paahdettua leipää

********

marinoitua vihreää salaattia

********

savufilettä

päärynäkonjakkikastiketta

lohkoperunoita

rakuunaporkkanoita

*********

Juomaksi on varattu seuran puolesta 2 lasia viiniä, 3 snapsia ja Irisch coffee. Paikan päälle voit tuoda myös omia juomia..

Ilmoittautuminen osoitteella jkltekninenseura@gmail.com ja maksut (55€/hlö) osallistumisesta tilille 19.8.2016 mennessä. Tilaisuus on avec. Kaikki joukolla mukaan!

 

Maksutiedot lähetetään osallistumisvahvistuksen jälkeen sähköpostitse.

 

Terveisin
Jyväskylän teknillisen seuran hallitus

1-10 of 51

Comments