Ajankohtaista

Pikkujoulut Huoneteatterilla 27.11. peruuntuvat

lähettänyt Jyväskylän teknillinen seura 15.11.2020 klo 0.31

Valitettavasti vallitsevassa koronatilanteessa ja THL:n tuoreen suosituksen myötä olemme päätyneet JTS:n hallituksen kesken perumaan seuran suunnitellut pikkujoulut Huoneteatterilla 27.11.
Toivottavasti pääsemme pian taas kokoontumaan ja juhlimaan seuran perinteisissä tapahtumissa sekä kevään 120. juhlavuoden aktiviteettien parissa.
Hyvää joulunodotusta toivottaen,
hallitus

Syksy käynnistyy rapujuhlilla ja Metsän ekskursiolla!

lähettänyt Jyväskylän teknillinen seura 6.8.2020 klo 7.31   [ 6.8.2020 klo 7.32 päivitetty ]

Rapujuhlat Pe 21.8.2020 @ Jyväskylä 17-

Koska olemme joutuneet perumaan seuran perinteisiä tapahtumia keväältä, tehdään näistä kaikkien aikojen Rapujuhlat - turvallisesti tottakai!

Juhlat ovat 21.8.2020 ja ohjelmarunko on seuraava:

Klo 17 laivakuljetus Kavaljeerilla Jyväskylän satamasta (kyytiin mahtuu max 35 henkeä, joten tarvittaessa myös lisäksi tilataksi) Villa Jääskelään. Kavaljeeri rantautuu Jääskelän rantasaunalle, josta siirrytään kävellen juhlapaikalle (noin 20 minuutin kävely).

18.30 Alkumaljat Villa Jääskelän talligalleriassa

Jääskelän rapumenu 2020

5kpl rapuja, tilliä, paahtoleipää ja voita
***
Kanttarellikeittoa ja hiillostettua jukolan cheddaria ***

Paahdettua sorsaa, tryffelillä maustettua lintukastiketta ja rapeaa lehtikaalia.
Lisäksi kermaan haudutettua perunaa.
***

Vaniljavaahtoa, mehustettuja kotimaisia marjoja ja mantelikrokanttia

Menuun kuuluu juomaksi, lähdevesi, viinit tai olut, tervetulomaljana kuohuviini sekä rapujen kylkeen snapsit.

Seura osallistuu taas kustannuksiin totuttuun tapaan, ja menun hinnaksi jää 50/ osallistuja. Tänä vuonna seura kustantaa myös kuljetukset Jyväskylästä Villa Jääskelään ja takaisin Jyväskylän keskustaan tilatakseilla tilaisuuden jälkeen.

Kutsu on avec. Osallistujia on ilmoittautunut jo runsaasti mutta vielä mukaan mahtuu - ilmoitathan osallistumisestasi viimeistään torstaina 13.8. Ilmoittautumisohjeet jäsenkirjeessä. Liitä mukaan mahdolliset ruoka-ainerajoitukset, sekä jos sinulle sopii paremmin taksikuljetus suoraan juhlapaikalle (lähtö Jyväskylän keskustasta).

Osallistumismaksu maksetaan seuran tilille - lähetän osallistujille ohjeet vielä ennen tilaisuutta.

Tervetuloa kaikki nauttimaan ravuista, illallisesta ja hyvästä seurasta!


Ekskursio Biotuotetehtaalle pe 25.9.2020 @ Äänekoski klo 12-17

Kauan odotettu JTS:n ja TEK:n järjestämä ekskursio Äänekosken Metsä Fibren Biotuotetehtaalle on toteutumassa syyskuussa. Tule mukaan tutustumaan Metsä Fibren ProNemus vierailukeskukseen ja ohjatulla bussikiertoajelulla itse tehdasalueeseen, jolloin pääsemme näkemään lähemmin koko tehtaan. Tätä et saa muualta!

Lähdemme matkaan Jyväskylästä seuran järjestämällä yhteiskuljetuksella keskustasta ja Palokan ABC:n pihalta 25.9.2020 kello 12 tuntumassa. Tarkemmat ohjeet ja aikataulut ilmoittautuneille myöhemmin ekskursiomestariltamme. Ilmoitathan ilmoittautumislomakkeen lisätietoihin, jos mielessäsi on erityisesti jokin aihepiiri josta haluaisit kuulla kursiolla niin toiveesi saattaa toteutua.

Vierailuaikaa Äänekoskella on klo 13-16. Palaamme ekskursion päätteeksi takaisin Jyväskylään viimeistään klo 17 aikaan. Paluumatkalla on mahdollisuus päästä jälleen aitoon teekkaribussitunnelmaan, mitä ikinä se meinaakaan - tule ja selvitä! Vierailun jälkeen sinulla on mahdollisuus siirtyä samalla bussilla kaupunkiin omatoimiselle jatkoille, jos niin haluat. Jos osaat jo kertoa jatkoille lähdöstä niin ilmoitathan halukkuuden ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautumiset pe 4.9. mennessä, ohjeet jäsenkirjeessä. Paikkoja kursiolle on 20 hengelle, johtuen koronarajoituksista, joten nopeimmat saa paikan.

Tervetuloa mukaan!


Psst. Seuran tapahtumat näet kätevästi facebookista, käy siis tykkäämässä ja ota sivut seurantaan!

https://www.facebook.com/Jyvaskylanteknillinen/

Kesän jäsenpostia: rapujuhlat pe 21.8.

lähettänyt Jyväskylän teknillinen seura 8.6.2020 klo 10.08

Hyvää kesäkuuta JTS:n jäsen,

Poikkeuksellinen kevät muutti merkittävästi seurankin suunnitelmia kevään osalta, kun pitkälle valmisteltu Metsä Fibren kursion ja jäsenillan yhteistapahtuma jouduttiin siirtämään tulevaan huhtikuulta. Samoihin poikkeusoloihin liittyen myös perinteinen wappulounas jouduttiin jättämään tältä vuodelta väliin. Toimettomana ei kuitenkaan oltu, sillä seura on käynnistänyt vuoropuhelun yhteistyön käynnistämiseksi Jyväskylän yliopiston opiskelijayhteisön ja lähialueiden teknillisten seurojen kanssa. Ehtipä hallitus luoda kannanottonsa myös JYU:n tavoitteille DI-koulutuksen käynnistämiseksi Jyväskylässä. Mielenkiintoisia aikoja kaiken kaikkiaan!

JTS katsoo jännittyneestä maailmantilanteesta huolimatta kuitenkin avoimin tulevaan syksyyn, joka pohjustaa tulevaa 120-vuotisjuhlavuotta. Syksyä kohti meidät johdattaa loppukesän pimenevät illat ja tietenkin seuran rapujuhlat perjantaina 21.8. @ Villa Jääskelä. Lue lisää täältä: https://www.facebook.com/events/246093976684320/


Rapujuhlat pe 21.8. @ Villa Jääskelä

Tervetuloa mukaan seilaamaan M/S Kavaljeerilla Jyväskylän satamasta Päijänteen rantoja pitkin kohti Villa Jääskelää ja JTS:n perinteisiä rapujuhlia. Tämän vuoden juhlilla otetaan wappu takaisin vaikka snapsilaulu kerrallaan. Seura tukee osallistumistanne ja rapujuhlien tarjottavia välistä jääneet kevään tapahtumat huomioiden, näitä juhlia ei siis kannata jättää välistä!


Perinteet siis jatkuvat, mutta viime vuonna juhlien repertuaariin otetun upean vesireitin tapaan on tarjolla jälleen jotain uutta. Kuin tilauksesta aihepiiriin liittyen Villa Jääskelään rakentuu pian 1000 Lakes Distilleryn hiilineutraali luomutislaamo. Ehkäpä jo tulevan seuran juhlavuoden lasin kilahduksissa on kuultavissa sävel Keski-Suomea? Paikanpäällä kuulet lisää. Malttamattomat voivat lukea lisää Villa Jääskelän sivuilta: https://villajaaskela.fi/

Tarkempia lisätietoja tapahtumasta luvassa kesän kuluessa. Niitä odotellessa alustavat ilmoittautumiset rapujuhlille voi osoittaa klubimestarillemme Marille, ilmoittautumisohjeet jäsenpostissa. Tapahtuma on tuttuun tapaan avec. Paikkoja on rajoitetusti, tarjottavaa lähes rajattomasti – tervetuloa mukaan!


Kesäisin terveisin hallituksen puolesta,
pj-Jonne

Kevään tapahtumat siirtyvät

lähettänyt Jyväskylän teknillinen seura 17.3.2020 klo 12.36

Suomi ja maailma ovat koronan aiheuttamien muutosten kourissa ja JTS:n toimintakaan ei välty muutosten vaikutuksilta. Kevään jäsentapahtuma ja ekskursio Metsä Fibrelle pe 17.4. on hallituksen päätöksellä siirretty tulevaan. Pahoittelemme muutoksesta aiheutunutta vaivaa ja harmia. Tämä kovasti valmisteltu ja toivottu tapahtuma tullaan järjestämään tilanteen rauhoituttua, joten seuraathan jatkossakin JTS tiedotusta. Myöskään perinteistä wappulounasta ei tänä vuonna järjestetä vaan yhteinen wapun juhlistaminen siirtyy. Seuraathan erityisesti seuran facebookkia tähän liittyen, mikäli päätämme järjestää tempauksen jos toisenkin lyhyellä varoitusajalla. Lisätietoa tippuu kesän kynnyksellä myös loppukesään ajoittuvista rapujuhlista, joihin tullaan panostamaan entistäkin enemmän. Nyt kun maailma on siirtynyt hetkeksi verkkoon, kannustan kaikkia jäseniä osallistumaan vaikkapa meidän mentorointiohjelmaan, joka jatkaa matkaansa verkon välityksellä. Järjestämme myös muuta yhteistä tekemistä tai keskustelua hyvin pienellä kynnyksellä. Pitäkää toivottua etäisyyttä mutta muistakaa, että hymy näkyy kauemmaksikin ja kuuluu tutkimuksien mukaan myös puhelimessa. JTS:n hallituksen puolesta, pj-Jonne

Jäsenkirje 2020: mielenkiintoisia kevään tapahtumia

lähettänyt Jyväskylän teknillinen seura 3.2.2020 klo 11.23

Hei arvoisa JTS:n jäsen,

Uusi vuosikymmen käynnistyy JTS:n osalta jälleen mielenkiintoisten tapahtumien parissa. Tärkeimmät pähkinänkuoressa:
 • Ekskursio JYU:n Kiihdytinlaboratorio ke 4.3.2020
 • Ekskursio Metsä Fibren Biotuotetehtaalle (bussikuljetuksella) pe 17.4.2020
 • Jäsenilta teemalla "JTS pop-up Lounge" pe 17.4.2020 Biotuotetehtaan ekskursion jatkona
 • Wappulounas & maljan nosto Harjulla pe 1.5.2020
Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet sähköpostilla jäsenistölle laitetussa jäsenkirjeessä! Tarkistathan sähköpostisi jos meistä ei ole kuulunut.

PS. Seuran 120-vuotisjuhlien valmistelut ovat edenneet jo puhujien varaukseen ja ohjelman suunnitteluun, joten save the date:

JTS 120-vuotta la 20.3.2021 @ Nikolainkulma

Keväisin terveisin,
JTS:n hallitus
Jonne, Pekka, Tommi, Kirsikka, Petteri, Petri, Mari ja Tuuli

Jäsenkirje: Syksyn tapahtumat, seuran kuulumiset ja vuosikokous

lähettänyt Jyväskylän teknillinen seura 1.10.2019 klo 12.00

Arvoisa JTS:n jäsen,

Jälleen yksi toimikausi lähestyy loppuaan ja tapahtumia on kirjautunut lokiin enemmän kuin palstatila antaa myöten. Muutamia näistä haluan kuitenkin nostaa: kolme uutta mentorointiryhmää, uusia seuran jäseniä ja monia jo perinteeksi muodostuneita tapahtumia. Myös uuden ja vanhan sekoitusta: muun muassa kuohuvaa ja teekkarilauluja suositun wappulounaan aperitiivina. Kokemani perusteella tupsulakit tulevat näkymään Harjulla myös jatkossa! Toivottavasti tapahtumien lämmin tunnelma on välittynyt myös ulospäin. Seuran toimintaa ja tapahtumien tunnelmaa onkin helppo seurata vaikkapa Facebookissa tai L inkedInissä .

Jyväskylän teknillinen seura täyttää huimat 120 vuotta maaliskuussa 2021 ja vuosijuhlien valmistelut on nyt aloitettu. Keräämme mieluusti jäsenistön toiveet tärkeään tapahtumaamme esimerkiksi mielenkiintoisten puhujien tai muun ohjelman tiimoilta. Kannustankin rohkeasti mukaan ideoimaan! Vuosijuhlat ovat mahdollisine tempauksineen oiva paikka myös yhteistyölle - jos siis yrityksesi tai työnantajasi voisi olla kiinnostunut osallistumaan hienoon hetkeemme, otathan rohkeasti yhteyttä allekirjoittaneeseen.

Kuten olette ehkä huomanneet, on hallitus ottanut muun tekemisen ohella tavoitteeksi seuran määrätietoisen kehittämisen, jäsenistön tarpeita ja toiveita vastaavaksi - teidän palautteenne ja hyväksi havaittujen toimintamallien pohjalta. Myös yhteistyön rakentaminen esimerkiksi muiden alueseurojen kanssa on otettu uudeksi kehityksen kiintopisteeksi, tuleva näyttää siis varsin lupaavalta monella tapaa. Kiitos palautteesta, aktiivisuudesta ja peukutuksista!

Kehitysterveisin,

Jonne Hirvonen

JTS:n puheenjohtaja


Vuosikokous ja ekskursio: FirstBeat Technologies ti 15.10.

Syksyn toivottu ja odotettu ekskursiokohde on terveysteknologian keihäänkärki Jyväskylästä: FirstBeat Technologies. Monitieteisen tutkimuksen huippuosaamisesta jalostunut Firstbeat auttaa jo miljoonia hyvinvointiteknologiallaan - huippu-urheilusta työhyvinvointiin.

Kursio järjestetään tiistaina 15.10. klo 17 alkaen ravintola Mirkassa (Tapionkatu 4, Jyväskylä). Ilmoittautumiset ruoka-aineallergioineen pe 11.10. mennessä, ilmoittautumisohjeet sähköpostiin lähetetyssä jäsenkirjeessä. FirstBeatin tarinan, kysymysten ja kahvien jälkeen jatketaan seuran vuosikokouksen parissa. Vuosikokouksen asialista löytyy tästä jäsenkirjeestä. Tervetuloa!

Ekskursiomestarinne

Petteri


Pikkujoulut pe 22.11. @ Huoneteatteri: 39 askelta

Perinteisesti teatterin merkeissä järjestetyt JTS:n pikkujoulut vievät meidät vuonna 2019 jälleen naurun pariin perjantaina 22.11. klo 19 alkaen. Silloin Huoneteatterin lavan valtaa Patrick Barlown kirjaan ja Alfred Hitchcockin elokuvaan pohjautuva dekkarikas komedia 39 askelta .

Tapahtuma on jäsenille seuralaisineen maksuton ja tuttuun tapaan paikat menevät äkkiä. Väliajalla seura tarjoaa kahvit kahvileipineen. Ilmoittaudu su 20.10. mennessä, ilmoittautumisohjeet jäsenpostissa. Seura on alustavasti varannut Huoneteatterin lämpiön käyttöömme esityksen jälkeen, jätä siis kiire ja jää paikalle tutustumaan vielä tuntemattomiin seuran jäseniin tai vaikkapa keskustelemaan illan esityksestä!

Klubimestarinne

Mari & Tuuli


Jäsenistön pyynnöstä! Ekskursio Äänekosken Biotuotetehtaalle

Moni jäsen on toivonut kursiota Äänekosken Biotuotetehtaalle ja ekskumestarimme on tehnyt ansiokasta selvitystyötä. Vierailu saadaan järjestymään arkisin klo 9-16 välillä hyvissä ajoin sovittuna ajankohtana. Kursioon sisältyy käynti Pro Nemus-vierailukeskuksella, mutta myös kierros tehdasalueella on mahdollinen mikäli osanottajia on riittävästi. Haastavasta ajankohdasta johtuen pyydämmekin kiinnostuneita ilmoittamaan halukkuutensa kursioon jäsenkirjeeseen laitetun kyselyn kautta!


Jyväskylän teknillinen seura ry:n vuosikokouksen 2019 asialista

 1. Kokouksen avaus

 2. Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta

 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

 4. Kokouksen työjärjestys

 5. Pöytäkirjantarkastajien valinta

 6. Vahvistetaan seuraavan kauden talousarvio

 7. Määrätään seuraavan tilikauden aikana perittävät liittymis- ja jäsenmaksut sekä

  kannatusmaksujen suuruus

 8. Määrätään sihteerin, taloudenhoitajan ja toiminnantarkastajien palkkiot

 9. Päätetään jäsenyyttä hakeneiden valitsemisesta seuran jäseneksi

 10. Valitaan hallituksen jäsenet seuraavaksi vuodeksi

 11. Valitaan taloudenhoitaja ja seuran tilinkäyttöoikeuden haltijat

 12. Valitaan seuraavan tilikauden tilejä ja hallintoa tarkastamaan vähintään yksi toiminnan

  tarkastaja sekä varamies

 13. Esitetään hallituksen laatima kertomus edelliseltä toimintakaudelta

  Esitetään tilinpäätös sekä toiminnantarkastajan lausunto edelliseltä tilikaudelta

 14. Vahvistetaan tuloslaskelma ja tase sekä päätetään hallituksen jäsenten vastuuvapaudesta

 15. Muut esille tulevat asiat

 16. Kokouksen päättäminen 

TEKin urailta 3.10.2019 @ Verso

lähettänyt Jyväskylän teknillinen seura 19.9.2019 klo 6.14

Seuran edustus on paikalle kertomassa alueellisesta toiminnasta TEKin uraillassa 3.10.2019:
https://www.tek.fi/fi/palvelut/tapahtumat/urailta-kaikki-irti-linkedinista-asiantuntijan-tehopaketti

Sani Leinon hostaamaa uraillan teemaa "Kaikki irti LinkedInistä - Asiantuntijan tehopaketti" ja muutakin keskustelua jatketaan Verson alakerrassa vapaamuotoisten jatkojen parissa. Tervetuloa mukaan!

Rapujuhlat 16.8.2019 @ Villa Jääskelän Talligalleria

lähettänyt Jyväskylän teknillinen seura 27.6.2019 klo 3.36

Hei JTS:n jäsen,

Tervetuloa JTS:n perinteisille rapujuhlille elokuussa. Juhlat järjestetään perjantai-iltana 16.8. viime vuoden tapaan Villa Jääskelän Talligalleriassa (Jääskeläntie 214, Vaajakoski). M/s Kavaljeeri kuljettaa meidät JKL satamasta Jääskelän rantasaunalle, josta on kilometrin kävelymatka juhlapaikalle. Matka taitetaan tietenkin laulaen! Ilta alkaa tervetuliaismaljalla ja ravuilla, jonka jälkeen nautitaan pääruoka runsaasta buffetpöydästä. Lopuksi jälkiruoka kahveineen. Kutsu on avec.

Rapujuhlat ja kuljetus JKL satamasta juhlapaikalle kustantaa 60e/hlö. Tarkempi menu löytyy alta.

Ilmoittautumiset pe 2.8. mennessä, ohjeet sähköpostitse lähetetyssä uutiskirjeessä. Ilmoitathan samalla ruoka-aineallergiasi. Paikkoja on rajattu määrä ja tapahtuma lukeutuu seuran suosituimpiin, joten olethan nopea!

Terveisin,
Klubimestari Tuuli Silomaa

-----

Menu @ Villa Jääskelä

pe 16.8.2019:

Rapuja min 5kpl/hlö, paahtoleipää,
Rapusalaattia
Metsäsieni salaattia
Tuoreyrtti vihersalaattia
Paahdettu kvinoa-parsasalaattia
Härän paahtopaistia punaviinikastikkeessa
Miedosti savustettua lohta, yrttikermaviili
Timjamiperunaa
Parsakaali-juuresvuoka

Kahvit president tummapaahto, haudutettu vihreä tee, vadelmavalkosuklaa juustokakkua.

Menuun kuuluu juomaksi, lähdevesi, 4 kaatoa 12cl puna tai valkoviiniä tai vaihtoehtoisesti 4 olutta,
Tervetulomalja kuohuviini 10cl, sekä kolme snapsia.

JTS:n Wappulounas Figarossa ja ekskursio Vuorensaku Guitarsille

lähettänyt Jyväskylän teknillinen seura 14.4.2019 klo 1.13

Hyvä JTS:n jäsen,

Tervetuloa mukaan kevään ekskursiolle Vuorensakun kitarapajalle ke 24.4 ja Wappubrunssille ke 1.5.!


Ekskursio ke 24.4. klo 16 @ Vuoren Saku Guitars

Tämän kevään kursio suuntautuu yhteen suomalaisen soitinrakennuksen kuumimmista kohteista - Vuorensaku Guitarsille (Nisulankatu 78). Uniikkiin muotoiluun, uusiin materiaaleihin ja nykyaikaiseen palvelukonseptiin tehdyt panostukset ovat vieneet Sakun taidonnäytteet muun muassa ZZ Topin Billy Gibbonsin ja monen kotimaisen kärkiartistin käsiin. Paikkoja tälle kursiolle on rajatusti ja ne menevät äkkiä, kannattaa siis ilmoittautua pian petteri.immonen@jts.fi.


Wappulounas ke 1.5. @ Figaro

JTS:n perinteinen Wappulounas nautitaan 1.5. klo 12 alkaen ravintola Figarossa (Asemakatu 4). Luvassa on herkullinen kolmen ruokalajin ateria, kuplajuomaa, teekkarilauluja ja loistavaa seuraa. Ennen lounasta nostamme maljan vapun kunniaksi Harjun portailla klo 11!

Menu sisältää vaihtoehtoisen alkuruoan (Korvasienikeitto / Lohiceviche) vaihtoehtoisen pääruoan (Paahdettua kuhaa / Grillattu häränfileepihvi) sekä herkullisen keväisen jälkiruoan (Lakritsipannacotta). Tarkemmat kuvaukset vaihtoehdoista löydät jäsenistölle laitetusta liitteestä.

Menun hinnaksi jää itse maksettavaksi 34€ ja tilaisuus on tuttuun tapaan avec. Lapsille on mahdollisuus saada esimerkiksi burgerateria, jonka seura kustantaa kokonaan, tai aikuisten menu ”puolikkaana”, omavastuulla 14€.

Pyydän ilmoittautumiset osoitteeseen tuuli.silomaa@gmail.com sunnuntaihin 21.4. mennessä. Ilmoitathan alku- ja pääruokavaihtoehdot sekä mahdolliset allergiat samalla. Jos olet jo ilmoittautunut, voit lähettää ruokavalinnat sähköpostitse 21.4. mennessä. Ilmoitathan myös mikäli osallistut vain lounaalle niin osaamme varata oikean määrän laseja ja kuplivaa Harjulle mukaan!

Kevätterveisin

JTS:n hallitus

JTS:n jäsentiedote kevät 2019

lähettänyt Jyväskylän teknillinen seura 25.2.2019 klo 23.27   [ 25.2.2019 klo 23.31 päivitetty ]

JTS:n kevään 2019 tapahtumat

 • Jäsentapahtuma: Datasta liiketoimintaa pe 29.3. klo 18:30 @ Wanha Freda
 • Ekskursio kevät 2019
 • Wappubrunssi ke 1.5. @ Figaro (Uutuutena maljan nosto Harjulla ennen brunssia!)
Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet löytyvät jäsenistölle sähköpostitse lähetetystä jäsenkirjeestä. Ota yhteyttä, jos jäsenkirje on jäänyt saamatta tai haluat kuulla lisää!

Puheenjohtajan tervehdys

Vuosi 2019 on jo hyvässä vauhdissa ja niin myös JTS:n vuoden tapahtumien valmistelut. Viime vuosi toi mukanaan muun muassa uusien mentorointiryhmien starttauksen, monta uutta seuran jäsentä ja mielenkiintoisia kohtaamisia. Itselleni myös monta oppimisen hetkeä seuran johdossa. Kiitos myös arvokkaasta palautteesta tapahtumien tiimoilta koko hallituksen puolesta!

Tämän vuoden tavoitteena on nostaa seuran profiilia helpommin lähestyttäväksi uusille ja nykyisille jäsenille. Pyrkimyksenä on myös nostaa osallistujien määrää tapahtumissa panostamalla sisältöön ja näkyvyyteen enemmän. Uusien jäsenten hankintaan on päätetty myös kiinnittää huomiota, sillä yhä useampi kohdeyleisöömme kuuluva ei välttämättä kuulu TEK:iin, joka on pitkään ollut merkittävin kanavamme jäsenhankinnassa ja tiedotuksessa. Näen, että JTS on nyt ja tulevaisuudessakin erinomainen väylä verkostoitua, käydä keskustelua ja avata ovia esimerkiksi ainutlaatuisiin ekskursiokohteisiin.

Myös vuodelle 2021 ajoittuvien JTS:n 120-vuotisjuhlien valmistelut on käynnistetty alkuvuoden mittaan. Mikäli kunnioitettavan virstanpylvään juhlan ideointi kiinnostaa, otathan yhteyttä allekirjoittaneeseen. Myös hallitustyöstentelystä kiinnostuneet ovat tervetulleita tutustumaan hallitukseen ja seuran toimintaan vaikkapa seuraavassa hallituksen kokouksessa.

Keväisin terveisin,
Jonne Hirvonen
JTS:n puheenjohtaja

1-10 of 61

Comments