Ajankohtaista

Rapujuhlat 16.8.2019 @ Villa Jääskelän Talligalleria

lähettänyt Jyväskylän teknillinen seura 27.6.2019 klo 3.36

Hei JTS:n jäsen,

Tervetuloa JTS:n perinteisille rapujuhlille elokuussa. Juhlat järjestetään perjantai-iltana 16.8. viime vuoden tapaan Villa Jääskelän Talligalleriassa (Jääskeläntie 214, Vaajakoski). M/s Kavaljeeri kuljettaa meidät JKL satamasta Jääskelän rantasaunalle, josta on kilometrin kävelymatka juhlapaikalle. Matka taitetaan tietenkin laulaen! Ilta alkaa tervetuliaismaljalla ja ravuilla, jonka jälkeen nautitaan pääruoka runsaasta buffetpöydästä. Lopuksi jälkiruoka kahveineen. Kutsu on avec.

Rapujuhlat ja kuljetus JKL satamasta juhlapaikalle kustantaa 60e/hlö. Tarkempi menu löytyy alta.

Ilmoittautumiset pe 2.8. mennessä, ohjeet sähköpostitse lähetetyssä uutiskirjeessä. Ilmoitathan samalla ruoka-aineallergiasi. Paikkoja on rajattu määrä ja tapahtuma lukeutuu seuran suosituimpiin, joten olethan nopea!

Terveisin,
Klubimestari Tuuli Silomaa

-----

Menu @ Villa Jääskelä

pe 16.8.2019:

Rapuja min 5kpl/hlö, paahtoleipää,
Rapusalaattia
Metsäsieni salaattia
Tuoreyrtti vihersalaattia
Paahdettu kvinoa-parsasalaattia
Härän paahtopaistia punaviinikastikkeessa
Miedosti savustettua lohta, yrttikermaviili
Timjamiperunaa
Parsakaali-juuresvuoka

Kahvit president tummapaahto, haudutettu vihreä tee, vadelmavalkosuklaa juustokakkua.

Menuun kuuluu juomaksi, lähdevesi, 4 kaatoa 12cl puna tai valkoviiniä tai vaihtoehtoisesti 4 olutta,
Tervetulomalja kuohuviini 10cl, sekä kolme snapsia.

JTS:n Wappulounas Figarossa ja ekskursio Vuorensaku Guitarsille

lähettänyt Jyväskylän teknillinen seura 14.4.2019 klo 1.13

Hyvä JTS:n jäsen,

Tervetuloa mukaan kevään ekskursiolle Vuorensakun kitarapajalle ke 24.4 ja Wappubrunssille ke 1.5.!


Ekskursio ke 24.4. klo 16 @ Vuoren Saku Guitars

Tämän kevään kursio suuntautuu yhteen suomalaisen soitinrakennuksen kuumimmista kohteista - Vuorensaku Guitarsille (Nisulankatu 78). Uniikkiin muotoiluun, uusiin materiaaleihin ja nykyaikaiseen palvelukonseptiin tehdyt panostukset ovat vieneet Sakun taidonnäytteet muun muassa ZZ Topin Billy Gibbonsin ja monen kotimaisen kärkiartistin käsiin. Paikkoja tälle kursiolle on rajatusti ja ne menevät äkkiä, kannattaa siis ilmoittautua pian petteri.immonen@jts.fi.


Wappulounas ke 1.5. @ Figaro

JTS:n perinteinen Wappulounas nautitaan 1.5. klo 12 alkaen ravintola Figarossa (Asemakatu 4). Luvassa on herkullinen kolmen ruokalajin ateria, kuplajuomaa, teekkarilauluja ja loistavaa seuraa. Ennen lounasta nostamme maljan vapun kunniaksi Harjun portailla klo 11!

Menu sisältää vaihtoehtoisen alkuruoan (Korvasienikeitto / Lohiceviche) vaihtoehtoisen pääruoan (Paahdettua kuhaa / Grillattu häränfileepihvi) sekä herkullisen keväisen jälkiruoan (Lakritsipannacotta). Tarkemmat kuvaukset vaihtoehdoista löydät jäsenistölle laitetusta liitteestä.

Menun hinnaksi jää itse maksettavaksi 34€ ja tilaisuus on tuttuun tapaan avec. Lapsille on mahdollisuus saada esimerkiksi burgerateria, jonka seura kustantaa kokonaan, tai aikuisten menu ”puolikkaana”, omavastuulla 14€.

Pyydän ilmoittautumiset osoitteeseen tuuli.silomaa@gmail.com sunnuntaihin 21.4. mennessä. Ilmoitathan alku- ja pääruokavaihtoehdot sekä mahdolliset allergiat samalla. Jos olet jo ilmoittautunut, voit lähettää ruokavalinnat sähköpostitse 21.4. mennessä. Ilmoitathan myös mikäli osallistut vain lounaalle niin osaamme varata oikean määrän laseja ja kuplivaa Harjulle mukaan!

Kevätterveisin

JTS:n hallitus

JTS:n jäsentiedote kevät 2019

lähettänyt Jyväskylän teknillinen seura 25.2.2019 klo 23.27   [ 25.2.2019 klo 23.31 päivitetty ]

JTS:n kevään 2019 tapahtumat

  • Jäsentapahtuma: Datasta liiketoimintaa pe 29.3. klo 18:30 @ Wanha Freda
  • Ekskursio kevät 2019
  • Wappubrunssi ke 1.5. @ Figaro (Uutuutena maljan nosto Harjulla ennen brunssia!)
Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet löytyvät jäsenistölle sähköpostitse lähetetystä jäsenkirjeestä. Ota yhteyttä, jos jäsenkirje on jäänyt saamatta tai haluat kuulla lisää!

Puheenjohtajan tervehdys

Vuosi 2019 on jo hyvässä vauhdissa ja niin myös JTS:n vuoden tapahtumien valmistelut. Viime vuosi toi mukanaan muun muassa uusien mentorointiryhmien starttauksen, monta uutta seuran jäsentä ja mielenkiintoisia kohtaamisia. Itselleni myös monta oppimisen hetkeä seuran johdossa. Kiitos myös arvokkaasta palautteesta tapahtumien tiimoilta koko hallituksen puolesta!

Tämän vuoden tavoitteena on nostaa seuran profiilia helpommin lähestyttäväksi uusille ja nykyisille jäsenille. Pyrkimyksenä on myös nostaa osallistujien määrää tapahtumissa panostamalla sisältöön ja näkyvyyteen enemmän. Uusien jäsenten hankintaan on päätetty myös kiinnittää huomiota, sillä yhä useampi kohdeyleisöömme kuuluva ei välttämättä kuulu TEK:iin, joka on pitkään ollut merkittävin kanavamme jäsenhankinnassa ja tiedotuksessa. Näen, että JTS on nyt ja tulevaisuudessakin erinomainen väylä verkostoitua, käydä keskustelua ja avata ovia esimerkiksi ainutlaatuisiin ekskursiokohteisiin.

Myös vuodelle 2021 ajoittuvien JTS:n 120-vuotisjuhlien valmistelut on käynnistetty alkuvuoden mittaan. Mikäli kunnioitettavan virstanpylvään juhlan ideointi kiinnostaa, otathan yhteyttä allekirjoittaneeseen. Myös hallitustyöstentelystä kiinnostuneet ovat tervetulleita tutustumaan hallitukseen ja seuran toimintaan vaikkapa seuraavassa hallituksen kokouksessa.

Keväisin terveisin,
Jonne Hirvonen
JTS:n puheenjohtaja

Ekskursio Landis+Gyr Oy:lle ja vuosikokous ti 2.10. klo 16:30

lähettänyt Jyväskylän teknillinen seura 24.9.2018 klo 1.46

JTS järjestää vierailun Landis+Gyr Oy:llä tiistaina 2.10. klo 16:30. Seuran sääntömääräinen vuosikokous pidetään heti vierailun jälkeen samoissa tiloissa.


Landis+Gyr on erittäin mielenkiintoisilla markkinoilla toimiva, eteenpäin suuntaava ja kasvava yritys, joka on rekrytoinut viimeisen noin 18 kk aikana 80 uutta asiantuntijaa tuote- ja järjestelmäkehitykseen. Lisäksi viime aikojen uutisena olemme kuulleet, että yritys aikoo muuttaa Kankaan Smart City – alueelle. Tule kuulemaan lisää!


Kokoontuminen yrityksen ala-aulassa klo 16:25 osoitteessa Salvesenintie 6, Jyväskylä. Ilmoittautuminen su 30.9. mennessä sähköpostilla jkltekninenseura@gmail.com 

Rapujuhlat pe 17.8. klo 18

lähettänyt Jyväskylän teknillinen seura 3.8.2018 klo 5.04

Jyväskylän teknillisen seuran perinteiset rapujuhlat järjestetään tänä vuonna maalaisidyllissä Villa Jääskelän Talligalleriassa (Jääskeläntie 214, Vaajakoski) perjantaina 17.8. klo 18-22. Ilta aloitetaan tervetuliaismaljalla ja rapujen parissa, jonka jälkeen nautitaan pääruoka runsaasta buffetpöydästä ja päätetään illlallinen herkullisella jälkiruoalla kahveineen. Luvassa kesän lopettajaiset hyvässä seurassa! Kutsu on avec.

Illan menu on seuraava: 

Alkumalja:

kuohuviini

********

5kpl rapuja

paahtoleipä + voi

********

Rapusalaattia

Metsäsienisalaattia

Tuoreyrtti-vihersalaattia

Härän paahtopaistia punaviinikastikkeessa

Lämminsavulohta

Kylmäsavulohi-haukimurekepihviä ja talon tartar kastiketta

Valkosipulichiliporkkanoita

Yrttiperunoita

*********

Vadelmainen valkosuklaajuustokakku
Kahvi ja haudutettu vihreä tee

Juomaksi on varattu seuran puolesta alkumalja, 4 kaatoa viiniä tai olutta sekä kolme snapsia. Paikan päältä on myös mahdollisuus ostaa baarista juotavaa.

JTS osallistuu kustannuksiin 30 eurolla per henkilö. Omavastuuosuus on maksimissaan 50€ per henkilö.

Paikkoja on rajattu määrä, joten ilmoittaudu mukaan pikaisesti sähköpostitse osoitteeseen mari.z.saikkonen@gmail.com. Ilmoittautumiset viimeistään 10.8.

Villa Jääskelä (https://villajaaskela.fi/) sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella 14 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä jos olet kiinnostunut yhteistaksista Jyväskylän keskustasta Villa Jääskelään, niin järjestän etukäteen tarvittaessa muutaman tilataksin.

Terveisin
Jyväskylän teknillisen seuran hallituksen puolesta

klubimestari Mari Saikkonen

Jäsenillan tunnelmia ja mentorointia

lähettänyt Jyväskylän teknillinen seura 16.4.2018 klo 4.07

Perjantain jäsenillassa osallistujat heittäytyivät erinomaisesti mukaan. Kiitos mukana olleille!
Teemana sivuttiin muun muassa johtajuutta, tiimihengen löytämistä ja hyvän pomon ominaisuuksia, mutta myös alaistaitoja ja verkostoitumista.

Ajatuksia voi käydä kertaamassa ja illan antiin tutustumassa linkin takaa:

Mentoroinnista kiinnostuneet voivat ottaa myös seuran johtoon yhteyttä: jonne.hirvonen@jts.fi

Wappulounas Figarossa 1.5.2018

lähettänyt Jyväskylän teknillinen seura 12.4.2018 klo 0.47

Jyväskylän Teknillisen seuran perinteinen Wappulounas nautitaan ravintola Figarossa 1.5.2018 klo 11.30 alkaen.


Ilmoittaitumisia on tullut mukavasti, mutta vielä löytyy tilaa liittyä tekniikan rakastajien seuraan juhlistamaan kevättä hyvän ruoan, juoman sekä teekkarilaulujen parissa. Tähän tapahtumaan on koko perhe tervetullut!


Ohessa menu vaihtoehtoineen. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä valintanne sekä mahdolliset ruokarajoitukset.


Wappulounas 1.5.2018


ALKURUOAKSI

Parsakeittoa ja kevätsipuliöljyä

tai

Kuhacevicheä, piparjuurimajoneesia ja avokadoa


PÄÄRUOAKSI

Paistettua nieriää, krossattua varhaisperunaa ja ruohosipulikastiketta

tai

Figaron härkä


JÄLKIRUOAKSI

Hasselpähkinäkakkua, mascarponea ja mansikkaa


Lapsille tarjolla on Figaron burgeri, tai menu on mahdollista saada myös "puolikkaana"


Omavastuuosuus menusta on 32€ / osallistuja, lapset syövät burgerin ilmaiseksi tai puolikkaan menun 16€ omavastuuhinnalla.


Ilmoitathan osallistumisesta sekä valinnoistasi suoraan minulle. mari.z.saikkonen@gmail.com pikaisesti, viimeistään kuitenkin 24.4. mennessä. Jos olet jo ilmoittautunut, ilmoita menuvalintasi sekä mahdolliset allergiat minulle.


Vappuna tavataan,


Ystävällisin terveisin

Mari

JTS:n klubimestari

JTS:n ja TEK:n jäsenilta pe 13.4 klo 18

lähettänyt Jyväskylän teknillinen seura 26.3.2018 klo 0.02

Tervetuloa JTS:n ja TEK:in jäsenistöille tarkoitettuun jäsentapaamiseen perjantaina 13.4. klo 18 alkaen Tiimiakatemialle osoitteeseen Piippukatu 3, Jyväskylä. Illan pääagendalla on vuosi sitten käynnistetyn mentorointiohjelman tilannekatsaus ja verkostoituminen jäsenistön kiinnostusta herättäneiden aiheiden parissa. Mentoroinnin alustuksen sekä seurojen puheenvuorojen jälkeen pureudutaan fasilitaattorin avustuksella muun muassa JTS:n ja TEK:in rooliin, johtajuuteen, uraan ja unelmiin. Loistava tilaisuus verkostoitumiseen monialaisen jäsenistömme kesken hyvän ruuan ja juoman ääressä, vanhan vaneritehtaan miljöössä! Tuo myös työkaverisi tutustumaan JTS:n ja TEK:n paikallistoimintaan.

Tapahtuman tarjoilun meille tarjoaa Ravintola HOX! mielenkiintoisella kattauksellaan. Kerrothan siis ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset erityisruokavaliot. Fasilitoinnista tapahtumassa vastaa JTS:n toiminnastakin tuttu Heikki Toivanen, joka johdattaa meidät tutustumaan uudenlaiseen johtamistapaan yhtenä tapaamisen aiheena: Linkki kirjaan.

Ilmoittautumiset tapahtumaan to 5.4.2018 mennessä sähköpostitse jonne.hirvonen@jts.fi. Myös uudet mentoroinnista kiinnostuneet voivat ottaa jo etukäteen yhteyttä. Tervetuloa!

Keväisin terveisin JTS:n ja TEK:in puolesta,
Jonne Hirvonen
JTS:n puheenjohtaja

Excursio Tommi Mäkinen Racing Oy:lle

lähettänyt Jyväskylän teknillinen seura 6.3.2018 klo 5.06

JTS:n kevään excursio 2018 Tommi Mäkinen Racing Oy:lle!

Olemme saaneet sovittua tälle keväälle vierailun Tommi Mäkinen Racing Oy:lle to 15.3.2018 klo 16.30 alkaen. Ilmoittaudu siis heti mukaan taatusti ainutlaatuiseen vierailuun rallin maailmaan!

Ilmoittautumiset osoitteeseen petteri.immonen@jts.fi 11.3.2018 mennessä. Huomioithan nopean ilmoittautumisaikataulun!

Esitietoja excursion aikataulusta:

Klo 16.15 -> Kokoontuminen osoitteeseen Tervamaantie 9, Puuppola
Klo 16.30 -> Excursio tallille


Katso myös LinkedIn-postaus kursiosta, ja ota sivut seurantaan jotta sponttaanimmatkin tapahtumat tavoittavat sinut myös jatkossa!

Seuran Facebook- ja LinkedIn-sivut on julkaistu

lähettänyt Jyväskylän teknillinen seura 14.12.2017 klo 3.37   [ 14.12.2017 klo 3.39 päivitetty ]

Tulevista tapahtumista muista seuran tärkeistä asioista tullaan tiedottamaan jatkossa myös sosiaalisen median kanavissa:


Ota siis sivut seurantaan ja kerro eteenpäin.

1-10 of 54

Comments